Presse

Udpluk af facebook anbefalinger – læs flere her:
” Var der for første gang idag, virkelig hyggeligt & skønt sted god karma & gode energier bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der, masser af rum. Tak for det Sus, har vi savnet i Farum☘” ( 5. februar 2016)

“Det er så hyggeligt hos Sus i Dus. Jeg kalder det for mini Louisiana, da jeg bliver inspireret og kommer i godt humør. Når jeg træder ind i Sus i Dus, så føler jeg mig hjemme. Skønne produkter, dejlig mad og super service.” ( 27. januar 2016)

“Verdens hyggeligste Susie har lavet Farums nye centrum. God mad, godt selskab og alt det du ikke kan købe på Farum Bytorv….nemlig god stil!!! Kom glade – det gør vi ofte” ( 4. december 2015)

“Det er altid hyggeligt at komme i Sus i Dus. Lækre ting til hjemmet og børnene. Rigtig lækker mad som er hjemmelavet og af rigtig god kvalitet” (19. oktober 2015)

” Dejlig lille oase i en ellers travl hverdag. Mange fine kvalitetsbeviste ting og det lækreste chokolade… Næste gang vil jeg side i solen og nyde en lækker hjemmebagt bolle. Kaffen den fik jeg smagt, den er i top  ” ( 22. april  2014)

 

PR i Furesø lokalavis:

Furesø Avis d. 12. januar 2015

Furesø Avis d. 6. juni 2014

Furesø Avis d. 27. marts 2014