Cookies: En cookie er en lille tekstfil med alfanumeriske “identifikationer”, som bliver sendt fra et websted og gemt lokalt på den besøgendes harddisk. Cookies sætter vort system i stand til at genkende din browser og tilbyde ekstra features. Cookies er forudsætningen for at få det fulde udbytte af faciliteterne på voresmarked.dk, og vi anbefaler derfor, at du tillader brugen af cookies.

Rent teknisk kan cookies deles op i to typer. Den ene type kaldes “session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. “Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes “permanent cookie”. En “permanent cookie” er med til, at vores server kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website. På Vores Marked anvendes kun session cookies.

Din browser er i stand til at behandle brugen af cookies på flere måder, herunder helt at udelade anvendelsen heraf. Du kan i din browser vælge en bestemt indstilling, hvor du får en meddelelse, inden et websted sender en cookie til din computer. Herefter kan du acceptere eller afvise cookien. Du kan også vælge, at du ikke ønsker at modtage cookies overhovedet. Eftersom de enkelte browsere fungerer forskelligt, foreslår vi dig at søge i din hjælpemenu for at finde indstillingen i netop din browser. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer 8.x slettes cookies under menuen “Funktioner” > “Slet browserdata” > Afkryds “cookies” > tryk på “slet” knappen.

Vi benytter os aldrig af cookies til at gemme dine personlige oplysninger – kun for at lette dit besøg hos os.

Logstatistik: Logstatistik bruges hos Sus i Dus og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. På Sus i Dus anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger: For at du kan indgå en online aftale med Sus i Dus, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Sus i Dus og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Sus i Dus videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Sus i Dus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sus i Dus via e-mail info@susidus.dk

TILMELDING TIL NYHEDSBREV – NYHEDSBREV SAMTYKKE

For at give dig den nyeste information omkring Sus i Dus og vores tiltag, gemmer vi, med dit samtykke din e-mailadresse, således vi kan sende dig nyhedsbreve. Vi lover naturligvis, at vi ikke videregiver denne information til trejdepart.

Vi vil sende dig information om nye produkter, nye tiltag, konkurrencer og events. Vi bruger ikke coockies på vores hjemmeside og videregiver ikke oplysninger om vores kunder til tredje part.

Du vil kun blive kontaktet direkte fra Sus i Dus, aldrig fra samarbejdspartnere, og vi videregiver ikke din e-mailadresse til nogen af disse

Det er til hver en tid muligt at afmelde Nyhedsbrevet igen. Det sker ved hjælp af et link i mailen.

FOTOGRAFERING / VIDEO

Sus i Dus tager løbende billeder af vores events og arrangementer. Som deltager i arrangementerne har man på forhånd godkendt dette. Sus i Dus ejer rettighederne og kan bruge dem i markedsføringsøjemed primært på Facebook. Vi sætter dog en ære i at oplyse om dette i forbindelse med optagelse af video eller ved foto, som skal bruges til markedsføring.

Kunder må gerne tage billeder af sig selv og lægge op på sociale medier, men skal sikre sig at der ikke er andre på, medmindre disse er informeret og har givet samtykke til det.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, vi har om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@susidus.dk.

SUS i DUS ADMINISTRATION

Susie Tranekjær Skaubye
Farum Hovedgade 13 st.tv
3520 Farum
info@susidus.dk
42653343